Wedstrijdinformatie 2019

Banner dagcompetitie 1_edited

Zaterdagen van 07.00 uur tot 14.30 uur(*

Samenkomst:  in café Oranjestein, Oranje 15 te Oranje.

Inschrijven:  tussen 06.30 uur en 06.45 uur. (uitwedstrijden 06.00 uur)

Inleg:  € 5,50 p.p. per wedstrijd.

Er wordt “thuis” gevist in de viswateren rondom Smilde. Bij “uit” wedstrijden wordt gevist binnen een afstand van 40-50 km vanaf Smilde. De “uit en thuis” vistrajecten en weegplaats worden door de wedstrijdcommissie vooraf bepaald en op de visdag bekend gemaakt. De uitslag van de wedstrijden wordt bij terugkomst in café Oranjestein te Oranje bekend gemaakt. De prijzen bestaan uit o.a. vleespakketten. Alle 11 wedstrijden staan op zichzelf, echter voor de competitie gelden de 9 best geviste wedstrijden.

Banner zomeravondcompetitie 1_edited Woensdagavonden van 18.30 uur tot 22.00 uur

Samenkomst:  bij de Veenhoopsbrug (Noordkant) te Smilde.

Inschrijven:  tussen 18.00 en 18.30 uur.

Inleg:  € 2,00 p.p. per wedstrijd.

De 12 vistrajecten zijn vooraf bepaald door de wedstrijdcommissie en per traject in enveloppen verzegeld. Op de wedstrijdavond wordt het vistraject en weegplaats in bijzijn van de aanwezigen d.m.v. een trekking gekozen. De uitslag van de wedstrijden wordt direct na het wegen bekend gemaakt. De prijzen bestaan uit waardebonnen welke na de laatste wedstrijd bij de penningmeester ingewisseld kunnen worden. Alle 12 wedstrijden staan op zichzelf, echter voor de competitie gelden de 10 best geviste wedstrijden.

banner wintercompetitie 1_edited Zaterdagen van 08.30 uur tot 15.00 uur (*

Samenkomst:  in café Oranjestein, Oranje 15 te Oranje.

Inschrijven:  tussen 08.00 uur en 08.15 uur.

Inleg: € 5,50 p.p. per wedstrijd.

Er wordt gevist in de viswateren rondom Smilde. De vistrajecten en weegplaats worden door de wedstrijdcommissie vooraf bepaald en op de visdag bekend gemaakt. De uitslag van de wedstrijden wordt bij terugkomst in café Oranjestein te Oranje bekend gemaakt. De prijzen bestaan uit vleespakketten. Alle 15 wedstrijden staan op zichzelf, echter voor de competitie gelden de 11 best geviste wedstrijden.

(* Afgelaste wedstrijden: Bij onbetrouwbaar weer kan er geïnformeerd worden bij de wedstrijdcommissie op vrijdagavond tussen 18.00 uur en 19.00 uur: Telefoon: 0592-413457.  En/of webpagina “NIEUW(S)”

Link naar het inschrijfformulier:            Inschrijfformulier