Algemene Ledenvergadering 2020

Als bestuur van HVV Smilde spreken wij de hoop uit dat dit bericht u en uw naasten in gezondheid bereikt. Het zijn voor velen moeilijke tijden, ons medeleven gaat uit naar een ieder die door deze crisis wordt geraakt.
Het bestuur probeert zoveel als mogelijk is de continuïteit van onze vereniging te borgen.
U begrijpt dat wij in deze tijden van de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande gezondheidsrisico’s voor onze leden, de Algemene Ledenvergadering, die we normaal gesproken in april in Café-Restaurant Oranjestein houden, geen doorgang hebben laten vinden.
De ALV heeft, zoals onlangs op de website is gemeld, op een andere manier plaatsgevonden. Daarop zijn geen opmerkingen gemaakt door de leden van de vereniging. Er is slechts één reactie ontvangen en deze vindt u terug in onderstaande agenda.

Het bestuur heeft als volgt gehandeld en vastgesteld:
* Het bestuur heeft de leden geïnformeerd en uitgenodigd om deel te nemen aan deze
vergadering door middel van het plaatsen van een advertentie in de Smildeger
Neiskrant van week 47-2020.
* De agendapunten voor de ALV zijn onlangs via de website bekend gemaakt.
* Op de agenda, en m.b.t. de vereniging, activiteiten en andere zaken, zijn geen reacties
   ontvangen van de leden.
* Er hoeft niet gestemd te worden op onderwerpen uit de agenda.
* Het bestuur heeft de reacties en/of vragen vanaf 26 november op de website gepubliceerd.
* De uitkomsten van deze vergadering zullen op de website beschikbaar zijn tot 01-01-2021.
* Op deze (afwijkende) wijze van vergaderen en besluitvorming is door de leden geen bezwaar
   gemaakt.

Agenda Algemene Ledenvergadering HVV Smilde 2020

Geen opmerkingen

2. Ingekomen stukken en mededelingen
    Er zijn twee verzoeken gedaan tot extra wedstrijden. Zie verder onder punt 10 in de agenda.

3. Notulen 2019
    Er zijn geen opmerkingen op de notulen gemaakt. De notulen zijn goedgekeurd en vastgesteld, met dank aan de secretaris.

4. Jaarverslag 2019
    Er zijn geen opmerkingen op het jaarverslag gemaakt. Het jaarverslag is goedgekeurd en vastgesteld, met dank aan de secretaris.
  1. Verslag kascommissie
    De kascommissie, bestaande uit de leden P. Dijkstra en S. Drenth, hebben verklaard de financiële stukken te hebben gecontroleerd en goed bevonden. Aan de penningmeester is decharge verleend.
  1. Financieel overzicht 2019
    Het financieel overzicht ligt ter inzage bij de penningmeester, dhr. D. Barma. Hierop zijn geen opmerkingen gemaakt.
  1. Benoeming kascommissie 2021
    De heren P. Dijkstra en S. Drenth hebben zich opnieuw beschikbaar gesteld om de financiën in 2021 te controleren. Zij zijn door de vergadering opnieuw benoemd.
  1. Bestuursverkiezing
    Het bestuur heeft de bestuursfuncties als volgt verdeeld voor een volgende periode:
    Voorzitter: R.B.M. Zwiep
    Secretaris/Penningmeester: D. Barma
    2e penningmeester: G.J. Horst
    Genoemde personen hebben zich akkoord verklaard met het opnieuw uitvoeren van deze functies. Zij zijn door de vergadering opnieuw benoemd.
    Er hebben zich geen nieuwe kandidaten gemeld voor een van de bestuursfuncties.
  1. Contributie 2021
    Er zijn geen veranderingen in de samenstelling en opbouw van de contributie voor 2021. Deze is daarmee vastgesteld. Zie onder “vereniging”, rubriek “contributie 2021”
  1. Wedstrijdagenda
    * De wedstrijdagenda 2021 voor de winter-, zomerdag- en zomeravondwedstrijden staan op de
    website. Indien de wedstrijden, in verband met de Corona-reglementen geen doorgang kunnen
    vinden, of in aangepaste vorm moeten plaatsvinden, zullen wij hierover tijdig informatie
    verstrekken op onze website.
    * De inleg voor de wedstrijden en bijbehorende prijzen blijven gedurende de van toepassing
    zijnde Corona-reglementen gelijk aan de het seizoen 2020.
    * Het voorstel voor uitbreiding van de wedstrijdagenda met betrekking tot de seniorenwedstrijden wordt besproken in de volgende ALV (april 2021).
    * Er is een verzoek ingediend voor het organiseren van één of meer snoekwedstrijden. Daarover
    zal in de ALV van 2021 een besluit worden genomen.
    * Er is een verzoek ingediend voor het organiseren van een zgn. “oliebollenwedstrijd”. Daarover
    zal in de ALV van 2021 een besluit worden genomen.
    * Er zijn geen aanmeldingen gedaan voor uitbreiding van de wedstrijdcommissie
  1. Rondvraag/vraagstellingen
    Van de mogelijkheid om vragen in te dienen voor de rondvraag, is geen gebruik gemaakt.
  1. Sluiting
    Met deze, weliswaar afwijkende manier van vergaderen, zijn we toch kunnen komen tot de realisatie van de Algemene Ledenvergadering 2020.
    De vergadering daarmee is gesloten.

Wij vertrouwen erop onze leden voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag terug op de AVG van 24 april 2021. Voorts wensen wij u een goede gezondheid toe en veel visplezier voor de toekomst.

Het bestuur HVV Smilde