Nieuw(s)

In deze rubriek worden de laatste 10 nieuwe items gepubliceerd die elders op de website terug te vinden zijn.

17-01-2022: Voor de wedstrijdvissers van HVV Smilde:
De Coronamaatregelen zijn onlangs weer versoepeld en mogen de volwassenen weer buitensporten beoefenen in groepjes van max. 4 personen. Dit betekend dat we de winterwedstrijden weer gaan oppakken en de eerstvolgende wedstrijd op 22 januari 2022 plaatsvindt. De voorwaarden voor deze wedstrijden zijn dan opnieuw conform de maatregelen zoals vorig jaar door de wedstrijdcommissie zijn vastgesteld. Deze zijn toen aan betrokkenen verstrekt. Samenkomst 08.00 uur bij “De oude Veenhoop”.

02-01-2022: In de menubalk (“contact”) van de website zijn enkele onderdelen aangepast. Met name de info over het secretariaat en de wijziging in het bestuur zijn geactualiseerd nu de heer D. Barma zijn functies als bestuurslid per 01-01-2022 heeft beëindigd. Het bestuur is dhr. Barma zeer erkentelijk voor de inzet en passie die hij heeft getoond vanaf de oprichting van de vereniging als bestuurslid, secretaris en penningmeester.

19-12-2021:  De uitslag van de Winterdagwedstrijd nr. 06 is verwerkt in het totaaloverzicht.

05-12-2021: Bericht van Sportvisserij Nederland:
De eerste VISpassen voor 2022 worden de komende weken aan de sportvissers verstuurd. Heb je vóór 08 december betaald – bijvoorbeeld via automatische incasso van jouw hengelsportvereniging (voorkeur) – dan ontvang je de VISpas vóór 01 januari thuis. Voor nieuwe leden is de VISpas 2022 vanaf vandaag online te bestellen via www.vispas.nl
Zie ook onder “VISpas” in de menubalk van onze website.

28-10-2021: Maandelijks zal de advertentie van een van onze donateurs gepubliceerd worden op de homepagina. Zo is in de ALV besloten.

28-10-2021: In de menubalk van de website is de rubriek “jaarkalender” verdwenen. De (wedstrijd)kalender is nu opgenomen in de rubriek  “wedstrijden”.

15-08-2021: De rubriek “Vispas” is uitgebreid met een link naar “Mijn Sportvisserij Nederland”. In deze link staan de meest voorkomende onderwerpen die bij gebruik van de vispas kunnen voorkomen.

31-01-2021: Visboetes in 2021 verhoogd (zie Wet- en Regelgeving)

Algemeen: Wij willen u wijzen op de site van www.mijnsportvisserij.nl
Via dat platform kunt u:
–  het tijdelijk bewijs van lidmaatschap downloaden
–  een MeeVIStoestemming aanvragen
 een adreswijziging doorvoeren
–  de VISpas per einde jaar opzeggen
–  de keuze tussen VISplanner en de
Gezamenlijke Lijst doorgeven
–  een duplicaat van de VISpas bestellen (na bestellen kunt u een nieuw tijdelijk bewijs       downloaden)