Corona en de Hengelsport

Update corona en sportvissen 25-06-2021
Het vaccineren tegen corona gaat hard en het aantal besmettingen neemt snel af. Daarom heeft het kabinet besloten om vanaf 26 juni een grote stap te zetten wat betreft het openingsplan. Voor de sportvisserij betekent dit dat alle activiteiten -waaronder viswedstrijden- dan weer kunnen worden georganiseerd.
Voor de wedstrijdvisserij geldt dus dat vanaf 26 juni weer op alle niveaus en voor alle leeftijden wedstrijden mogen worden georganiseerd. Dit geldt van verenigingswedstrijden tot de nationale wedstrijden. Hierdoor ook kan het door Sportvisserij Nederland opgestelde alternatieve nationale wedstrijdprogramma doorgang vinden. In het weekend van 2-3-4 juli gaan de nationale competities dus weer van start.